Advertoriale...

advertising
Advertising
Am încercat cândva dar n-am insistat mult pe ele... cum au venit așa au și plecat (nu-mi mai expun motivele)... însă azi, nu pot să nu le recunosc puterea. Stau în fața a nenumărate decizii pentru următorii 2-3 ani și inevitabil ajung să caut păreri... atât pe la prieteni, meșteri, cunoscuți care au mai trecut prin așa ceva... cât și pe internet. Iar internetul inevitabil mă redirecționează către blogosferă.

Dacă în trecut am arătat cu degetul către "cutărică" cum că ar scrie prea multe advertoriale, acum ajung să-i mulțumesc că la acea vreme s-a găsit cineva să-și de-a cu "pixul"și despre produsul despre care caut păreri. Și, Doamne ce bine este să afli mai multe încă dinainte de a lua orice decizie. Așa că Adela, Radu, Vienela și mulți alții... nu vă lăsați intimidați de eventualele comentarii ale celor "invidioși" și continuați treaba bună pe care o faceți; deoacere cum este și vorba veche "până la urmă, orice marfă își găsește cumpărătorul" care să o aprecieze.

6 comentarii :

  1. Mulţumesc de părere. Fac tot posibilul să scriu din propria experienţă sau cât mai documentat. Iar când scriu o poveste menţionez acest lucru!

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca esti specializat in asa ceva atunci de ce nu faci un program cu o baza de date despre ciuperci ( comestibile , necomestibile , zonale , etc)? Ai putea vinde cd sau poti sa o faci online.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. WOW, inseamna ca doar acum ai ajuns pe pagina mea. Acest program exista si v-i l-am oferit gratuit. Il gasesti atat in sectiunea de download al paginii cat si in Google Play store.

      Ștergere
  3. A fost o vreme cand ma temeam de judecata celorlalti, cand orice critica ma facea sa intru in pamant de rusine si sa ma simt de parca as fi bagat mana in buzunarul cuiva. Am reusit sa trec peste acea etapa si sa inteleg ca nu toti cei care ma critica imi vor binele, la fel cum nu toti cei care se arata a fi exasperati sunt sinceri. Mie imi place sa scriu, iar daca din aceasta pasiune pot castiga si un banut, nu vad de ce m-as impiedica de "criticii" mei. Blogosfera e atat de mare, incat isi pot oricand cauta un alt colt unde sa citeasca, sa scuipe sau sa planga. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte corect si ma bucur ca ai reusit sa mergi mai departe; eu insa inca n-am trecut peste acest prag si prefer de cele mai multe ori sa dau in spate...

      Ștergere