Cine a inventat Internetul?

Internet
Internet
Dacă iubești ciupercile și ești ca mine; implicit iubești și natura; și în acest caz prin plimbările tale n-o să fii atent doar la ciuperci ci o să admiri și natura. Iar dacă tot veni vorba de natură, am dat peste o carte, care susține o idee originală pe care aș vrea să v-o împărtășesc, și anume: "Copacii vorbesc între ei!?" Da, la prima vedere pare a fi un titlu de carte SF, însă dacă te afunzi mai bine în argumentele autorului, începi să realizezi că totuși există un sâmbure de adevăr și lumea nu e chiar cum ți-ai imaginat-o.

Comparație între speciile de Agaricus sp.


Agaricus bernardii
Agaricus bernardii by Fred Stevens
Datorită diversității formelor de relief din țară, avem implicit și o diversitate micologică fantastică, cu care puține țări se mai pot mândrii. De asemenea, diversitate este mare nu doar la nivelul familiilor ci și în cadrul genurilor. În ultima vreme au existat nenumărate reclasificări privind încadrarea unor specii în anumite genuri sau familii, dar în același timp multe altele încă își așteaptă rândul de a fi studiate mai detaliat.

Trehaloza - Zahărul produs de ciuperci

 

trehaloza
Trehaloza
Am crescut în preajma dulciurilor și acum sunt în fața faptului împlinit că nu rezist să nu mănânc ceva dulce măcar la 2-3 zile. Știu că risc un diabet, dar asta nu mă oprește din a consuma produse pe bază de zaharuri. Și ce bune sunt... Zahărul a fost menționat pentru prima dată prin anul 510 înainte de Hristos de către soldații lui Darius, dar a început să fie exploatat industrial abia prin anii 1400, iar de atunci a devenit tot mai accesibilă.