Testați-vă cunoștiințele 2.

test_grila
Test
Deoarece am primit "plângeri" în ceea ce privește dificultatea testului anterior (care nu a fost gândit de mine), am căutat ca de această dată să îi reduc (pentru moment) atât dificultatea cât și durata acesteia. Sper ca în acest fel să poată fi mult mai accesibilă și celor care nu posedă cunoștiințe vaste micologice și să putem crește împreună; ridicând gradul de dificultate odată cu fiecare test ulterior.

Și fiindcă am primit "observații" și pe marginea faptului că nu ar fi fost un test grilă; de această dată vă pun "creionul în mână" ca să puteți răspunde instant și de a vă putea verifica răspunsurile în timp real. Iar dacă v-au plăcut aceste teste, nu vă sfiiți în a-mi spune acest "detaliu", pentru a știi cât de mult să mai insist pe această latură a paginii Ciupercomania. Să vă propun sau nu lunar câte un astfel de teste sau nu.

Și încă un mic detaliu înainte de încheiere. Nu încercați șă copiați unul de la celălalt, deoarece întrebările vor fi aleatoare și ordinea răspunsurilor deasemeni. "Mă voi prinde rapid că ați trișat." Întrebările nu sunt grele, concentrați-vă pe răspunsuri. Spor la treabă.


11 comentarii :

  1. merci, interesant si binevenit quizz-ul

    RăspundețiȘtergere
  2. hai ca m-ati incurcat cu acele intrebari cu NU

    RăspundețiȘtergere
  3. :) La al doilea tur am greşit doar una! Fără să copiez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma bucur daca au fost la un nivel la care chiar si tu ai putut raspunde.sper sa-ti fi placut micul tur... :)

      Ștergere
  4. Excelent. Multumesc si La Mai Multe!

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant, continuați! Dar tot nu am înțeles întrebarea despre phaloides, avea mai multe răspunsuri?
    Si, avea si eu niste întrebări:
    Cum putem să ne abonam la blog, sa primim în mail noutățile?
    Cum putem să căutăm ceva anume în blog? De pildă, am găsit un articol despre gustarea ciupercilor si as vrea sa il recitesc, sau caut o anume ciuperca...nu am găsit un motor de căutare aici.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si inca ceva: am descărcat aplicația ciupercomania si nu am găsit acolo decât cinci sau șase ciuperci . Nu stiu eu să caut sau e doar la început aplicația, care e foarte utila pentru cunoscătorii doar ai limbii române.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere