Cum scăpăm de gustul amărui al Gălbiorilor

Chantarellus cibarius
Chantarellus cibarius
Mai multă lume m-a întrebat, cum putem scăpa de gustul amărui al gălbiorilor congelați. Motiv pentru care am studiat puțin acest capitol și am să vă prezint în continuare cele descoperite.

Determinator de plante și animale (A)

determinator_de_plante_si_animale
Determinator de plante și animale
V-am povestit oare? Îmi planific ieșirile la pădure în general atât în funcție de sezon, cât și în funcție de ce aș mai putea găsi prin pădure în sezonul respectiv. Însă niciodată nu am reușit să culeg ceea ce mi-am și propus. Dacă am căutat mure, am găsit coarne; dacă am căutat alune, am găsit cireșe amare; dacă m-am uitat după afine, am văzut zmeură ș.a.m.d.

Cursuri de Micologie (A)

teaching
Imagine preluata de pe course-view
Este vorba de un "guest post", prin care voi încerca să sprijin un prieten (Cristian)  în a-și promova Cursul Micologic, pe care a început să-l organizeze începând de anul trecut în colaborare cu Societatea Micologică Germană și care (zic eu) merită o încercare. Nu dețin toate informațiile care v-ar putea interesa, însă aveți disponibilă adresa de email pentru contact; pe care v-i se pot oferi informații suplimentare și dacă aveți nelămuriri, puteți contacta organizatorii. Așadar haideți să  vedem și ce ne oferă: