RomSpawn (A)

RomSpawn
Romspawn
Trăim vremuri grele și nu cred că cineva poate prezice ce ne așteaptă în continuare. Fie că suntem pe drumul cel bun, fie că nu, natura (Domnu') ne-a înzestrat cu o superputere care ne ajută să trecem mai ușor peste toate și anume puterea de a visa la mai bine. Totodată, în aceste vremuri de pandemie, din motive evidente, suntem îndrumați să încurajăm producătorii și economia locală, 

Iar când cele două întâlnesc, nu are cum să iasă rău. Vă prezint în continuare niște oameni curajoși, care în plină pandemie se află la început de drum și nu le-ar strica o mână de ajutor. Nu e vorba de vreo donație ci de recunoaștere și mediatizare. Cei de la RomSpawn sunt suficient de curajoși să viseze la mai bine și pentru asta să depună tot efortul ca să o și realizeze.

Cine sunt ei? Sunt o mică firmă românească, specializată în comercializarea celor necesare cultivării ciupercilor atât de către amatori cât și de profesioniști. La ei găsiți toate într-un singur loc și aproape de casă. Haideți să îi cunoaștem și să îi încurajăm. Viitorul e mai frumos împreună. Vă invit să descoperiți RomSpawn.

Niciun comentariu :

Vă rog fără comentarii anonime pentru că nu vor fi publicate!
Demonstrați ca dețineți coloană vertebrală!

Trimiteți un comentariu