Agaricus bernardii by Fred Stevens |
-
Acasă
Apăsați aici pentru a vă întoarce la pagina principală. -
Ciuperci
Ordonate alfabetic după denumirea științifică în limba latină. Nomeclator științific -
Galerie Foto
Imagini cu ciupercile descrise în articolele mele. -
Calendar micologic
Pentru a vă putea planifica culesul de ciuperci. -
Rețete Culinare
Nu știți cum să gătiți ciupercile proaspăt culese? Inspirați-vă de aici. -
Downloads
Aplicații, documente, tot ceea ce v-ar putea fi util. -
Întrebări și răspunsuri
Cele mai des întâlnite întrebări și răspunsurile aferente. -
Contact
Îmi puteți adresa întrebările voastre aici.
Culegeți-vă ciuperca dorită de mai sus!
Comparație între speciile de Agaricus sp.
Trehaloza - Zahărul produs de ciuperci
Trehaloza |
Am crescut în preajma dulciurilor și acum sunt în fața faptului împlinit că nu rezist să nu mănânc ceva dulce măcar la 2-3 zile. Știu că risc un diabet, dar asta nu mă oprește din a consuma produse pe bază de zaharuri. Și ce bune sunt... Zahărul a fost menționat pentru prima dată prin anul 510 înainte de Hristos de către soldații lui Darius, dar a început să fie exploatat industrial abia prin anii 1400, iar de atunci a devenit tot mai accesibilă.
Ciuperci pretutindeni: Antarctica
Robert F. Scott |
Antarctica, dacă lăsăm teoria conspirației deoparte, cu al său Hitler și baza sa militară secretă de pe acest continent, tot rămânem cu faptul că acest continent este cel mai sudic și de neatins de pe planeta nostră. De neatins nu datorită distanței față de alte continente ci datorită temperaturilor negative extreme care se înregistrează cu regularitate pe acest continent.
Abonați-vă la:
Postări
(
Atom
)