Update V

icoane_ciupercomania
set nou de iconițe
De mult nu v-am mai scris, dar să știți că încă mă gândesc la voi. Și chiar dacă am mai puțin timp la dispoziție, încerc să dezvolt aplicația Ciupercomania cât de mult se poate în limita timpului și al bugetului alocat. Ca atare, față de ultima versiune, azi vă pun la dispoziție o nouă bază de date ușor mărită; cu circa încă 400 de specii (ceea ce vine cu dezavantajul spațiului, deoarece baza de date a crescut la circa 500Mb);

Precum pe lângă aceste specii noi, adăugate; am definit si redefinit icoanele lipsă și cele existente, astfel încât azi să vă pot prezenta un set de icoane unitare pentru fiecare criteriu de căutare disponibil în această aplicație. Icoane; care sper eu; că sunt definite destul de clar pentru gustul tuturor.

14 comentarii :

 1. Multumim! Si spor la treaba in continuare.

  RăspundețiȘtergere
 2. I only get a 35 MB file when I update. Am I doing something wrong?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. No, you don't. But i presume you opted for the small db with all descriptions. So, it's normal to get a file with size around 35MB.

   Ștergere
  2. Thanks, yeah, I clicked all descriptions. The other option (all records?) gives an even smaller file.
   So, how do I get the full large version?

   Ștergere
  3. It seems the bigger db got an error, i'll update it soon and let you know.

   Ștergere
  4. Thanks.I like the look of this app and look forward to getting to use it in full.

   Ștergere
  5. Same happens for me. It only loads 30 MB then halts download. Please fix. Great app!

   Ștergere
 3. Hello....nice job with this app.....i want to ask you when will you release the full db?.... How much time it will take to fix the error? I really enjoy to spend time on this app...but right now the db has a small amount of mushroom inf...once again nice job with this app and i hope that you will release very soon the full db because the spring had come and this app is verry helpful in recognize new mushroom .....have a god day

  RăspundețiȘtergere
 4. Pentru inceput multumesc pt carte, site si aplicatie, foarte utile. As avea o sugestie daca se poate avea in vedere pe viitor: pe paginile de ciuperci comestibile, necomestibile si otravitoare sa avem si poza ciupercii, nu doar denumire in latina - denumirea populara (Amanita phalloides - Buretele viperei). La fel si in aplicatie, sa avem sectiuni de ciuperci comestibile, necomestibile si otravitoare, nu doar grupari dupa familia ciupercii, iar la specii asemanatoare sa avem poza respectiva cu link catre ciuperca respectiva la touch pe poza, in genul acesta -> http://ciupercomania.blogspot.ro/2014/04/russulaceae-part-2.html . Multumesc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Salut Dan; si iti multumesc pentru sugestii. La unele m-am fost gandit deja si eu insa nu am priceperea de a le realiza, altele insa nu vad in ce sens ne-ar ajuta. Dar sa intru si in detalii:

   In aplicatie, sectiunile cu ciuperci comestibile, necomestibile sau otravitoare nu isi au locul deoarece in partea de cautare ai filtru bazat pe acest criteriu si automat ti se genereaza aceste liste "specializate" direct cu imagini.

   Partea cu ciupercile asemanatoare cu link de redirectionare este posibila si m-am fost gandit si eu la acest aspect, insa programatorul care ma ajuta cu aceasta aplicatie este supraaglomerat cu prorpiile proiecte si inca n-am gasit timp pentru a continua dezvoltarea aplicatiei. Munca mea se rezuma actualmente la imbogatirea bazei de date si eventuale modificari ale aplicatiei care se rezuma pur la forma de prezentare a acesteia.

   Cat despre paginile cu ciuperci comestibile, necomestibile si otravitoare ale blogului; cate o iconita mica nu vad in ce sens ne-ar ajuta; cate o imagine mare ar strica aspectul de "lista sau cuprins" al paginii, pe langa faptul ca daca vrei sa cauti ciuperca dupa aspect, poti pagina in albumul foto... ca atare aceste liste cred ca sunt bine asa cum sunt ele definite.

   Ștergere
  2. Multumesc pt raspuns, se pare ca albumul foto pe site si filtrul de cautare dupa ciuperci comestibile/otravitoare din aplicatie e ceea ce cautam, nu am fost suficient de atent.

   Ștergere
 5. You will love it to enjoy our new app KoGaMa Apk : which you can download and enjoy free.

  RăspundețiȘtergere