Alexa page rank

Alexa page rank
Alexa page rank
"Nu esti cotat, deci nu existi!" Cam asa as traduce in cateva cuvinte in ziua de azi existenta oricarei pagini web, blog sau orice altceva ar fi, dar cu locatie pe internet. Si m-as opri pentru cateva cuvinte la asa zisele "page rank"-uri si influenta lor asupra paginilor noastre. Indubitabil cel mai important indice este generat de catre Google, dar pe linga  Google page rank mai sunt si altii care coteaza paginile noastre si dintre acestea cel mai important este Alexa page rank. De ce este importanta aceasta cotatie? As spune ca are dublu rol:

  • In primul rand, daca doriti ca vreodata sa faceti bani prin adaugarea de reclame site-ului Dvs. toti posibilii comercianti se vor uita la acest indice care reflecta cat de vizitat si accesibil este site-ul Dvs. Ba chiar mai mult, foarte multi dintre ei vor considera doar acest indice Alexa  in defavoarea indicelui oferit de Google.
  • In al doilea rand as spune ca acest indice reflecta cat de bine v-ati construit site-ul pe care tocmai il promovati. Page rank-ul Alexa genereaza o pozitie pentru fiecare pagina de internet in functei de traficul pe care il realizeaza, in functie de linkurile de referinta de pe alte pagini internet, in functie de cat de vizibil este motoarelor de cautare si multi alti factori.
As spune ca indiferent daca doresti sau nu, sa castigi bani de pe urma pagini pe care tocmai activezi, iti vei dori sa ai un indice Alexa cat mai mare, pentru ca asta inseamna la urma urmei ti-ai facut treaba cum trebuie si nu ramai doar un anonim in masa imensa a celor din spatiul virtual.

Si va mai intrebati ce are Alexa cu blogul Ciupercomania? Nu va mai intrebati; treceti mai departe la articolul urmator.

Niciun comentariu :

Vă rog fără comentarii anonime pentru că nu vor fi publicate!
Demonstrați ca dețineți coloană vertebrală!

Trimiteți un comentariu