Ciupercomania (beta 1.0) pentru Android 4.x.x

ciupercomania
Ciupercomania 1.0
A venit și ziua mult așteptată. După o încercare (timidă) de a-mi construi propria bază de date, cu și despre ciuperci (varianta pentru PC); am reușit să fac încă un pas înainte și să mă "mobilizez" pentru voi (și pentru mine); nu doar pentru a avea acces  la informații, ci acestea să poată fi disponibile chiar la fața locului (în vârf de munte, unde nu există semnal GSM/internet). Astfel, am creat (împreună cu un programator amabil), o aplicație pentru telefoane mobile și tablete (cu sistem de operare Android); o aplicație care să țină aceste informații...

despre ciuperci la îndemână celor doritori (în ultima vreme cel puțin; telefonul mobil este la noi în orice drumeție).

Nu doresc să vă spun că aplicația mea este perfectă, cea mai bună sau că ar fi în forma finală (vă rog să fiți răbdători și înțelegători); încă avem mult de programat, corectat și de optimizat. Dar în acest moment a ajuns în faza în care deja te poti descurca cu el și pot să v-o pun la dispoziție fără remușcări. Însă ceea ce vă pot spune cu siguranță este că: Este aplicația care (are) va avea cea mai mare bază de date disponibilă în mod gratuit la ora actuală în acest domeniu.

La un moment dat v-am fost întrebat dacă a-ți vrea să cuprindă mai puține înregistrări, dar acestea să fie complete; sau mai multe înregistrări dar cu informații parțiale. În urmă voturilor voastre, am mers pe idea a mai multor înregistrări, dar cu informții parțiale; însă în acest moment vă pun la dispoziție doar înregistrările cu informațiile complete. De ce? Baza de date în acest moment este una foarte mare, ca dimensiuni ocupă peste 600Mb memorie și crește pe zi ce trece. Telefonul meu mobil a renunțat de mult să o mai poată citi, în schimb tableta încă o duce binișor. Până în momentul în care o vom putea optimiza, astfel încât nici telefoanele să nu "se împiedice" de numărul mare de înregistrări, vă pun la dispoziție o bază de date mai mică, dar care este completă și nu ridică nici o problemă în ceea ce privește timpii de răspuns.

În momentul de față vă pun la dispoziție aproximativ 60 de înregistrări (ele se vor înmulții pe zi ce trece, fără vreo notificare în prealabil în acest articol). Ceea ce îmi doresc însă în acest moment este răspunsul vostru în ceea ce privește acest efort. Cum vi se pare aplicația? Dacă este sau nu destul de ușor folosibilă? ... Mă repet, are încă multe de adăugat, corectat, modificat; aveți răbdare pentru toate astea; însă dacă credeți că ceva îmi scapă, îmi puteți împărtăși părerea voastră și îi voi căuta o soluție, explicație .... după caz.

Ca să n-o mai lungesc, vă prezint ceea ce cu toții am așteptat de atâta vreme: Ciupercomania 1.0 Iar dacă vă place, nu uitați s-o recomandați și altora.

Aplicația este disponibilă la secțiunea de download, împreună cu alte informații utile despre aceasta și modul ei de instalare.

4 comentarii :

  1. :) O iniţiativă lăudabilă! Felicitări!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumsc, dar ai incercat-o? poate fi o "jucarie" in momente de liniste ... :)

      Ștergere
  2. Frumos blog, articolul pe care l-ați împărtășit este bun. Acest articol este foarte util Oricum, sunteți fără îndoială un mare blogger și aveți o abilitate pentru a face cititorul dvs. să continuați să citiți blogul dvs. din nou și din nou. Păstrați lucrarea magnifică. Continuați să mutați oamenii! Wifi Password Master Pro Apk

    RăspundețiȘtergere
  3. Încercați aplicația Mushroomizer pe Google Play. Funcționează bine și totul este gratuit. Această aplicație poate recunoaște 530 de tipuri de ciuperci cu inteligență artificială și conține multe imagini și descrieri ale ciupercilor. De asemenea, puteți urmări rezultatele într-o listă de imagini și puteți găsi coordonatele pe Google Maps. Testează-l doar cu o carte de ciuperci sau cu imagini de pe Internet.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=my.tensorflow.lite.examples.classification&hl=ro

    RăspundețiȘtergere